Tak rasa cramp

Hi semua, nak tanya normal ke klau 7minggu, tak rasa cramp or apa2 bahagian perut.. rasa biasa je. Tp still lenguh pinggang, kerap kencing, cepat letih n sakit buah dada. #ingintahu #firstbaby

4 Các câu trả lời

bgus la puan rasa biasa.. okay la tuh . kalau rasa sakit tuh yg pelik.. lenguh ke kerap kencing .. memang normal ja sb badan kita nk berubah nk ready utk baby membesar... kerap kencing normal kalu sakit g check takut ada infection kt saluran kencing

Hai. Masing² ada pengalaman berbeza. As long rasa okay, takda apa perlu dirisaukan.

sama la takda rasa apa². cuma sakit dekat breast je.

Sy 7 week rasa nyocok2..cramp dh x..