BREASTFEEDING

Hi semue mmy..sye full bf bby 10bulan..Susu sye dh makin kurang.sy NK tukar fm..tpi bby xsuka xnak minum pn.sudah tkr mcm2 Susu..blh Bantu sy cmna NK vbt dia minum#pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

normal utk baby yang da biasa bf utk tolak fm.. Sbb tekstur & rse susu fm x sme mcm susu ibu.. x silap sye, dlm post yg lme2 ade mommy yg share cadangan susu formula yg rse lebih kurg mcm susu ibu.. Tp yg pastinya memg amek masa utk baby biasakan dgn susu fm..