BERTENAGA ?

Mcm mne nak bagi ibu mengandung bertenaga masa nak melahirkan ? skrg pun rasaa mcm x bertenaga , lemah . Sy due 3/6 ,

4 Các câu trả lời

sy mkn kurma sehari 9 biji konon nk bg cepat beranak. tapi energy yg bertambah haha

5mo trước

masuk 9 bulan x mnum susu dh sbb baby dh besar sgt dh haha. risau mkin besar ja. sy selalu amal kurma dgn saffron dri awal peknen mmg sentiasa bertenaga. siap ptg2 boleh jogging lg haha tpi tula nk msuk 38w dh ni x bersalin jgk lg 🤣