Mual

Hi mommies.. Nak tanya mcm mne nk hilangkan rasa loya yg melampau... Ape² bau pon loya.. N x bertenaga

3 Các câu trả lời

Boleh sis. Sis ambek buah buahan je.itu je caranya.. Bole ambek buah jambu baru, oren, delima, limau kasturi buat air, lemon dan buah naga.. Ada banyak lagi tipsnya. Pergi ke Facebook Norsufia Johari utk kita ajukan soalan,, trutama buat ibu yng mengandung.😊😊😊

klau sy, amik mknn yg masam sebab tu je bole kurangkn loya sy tkpun apa ii buah tpi x bole sembarangan mkn mcm anggur, mkn sikit bole sebab mnis tu x elok, bole mkn tpi dlm kuantit sikit. sy klau layan loya memang kosong blik perut muntah smua mknn

.. xle bak buat ape2 pon.. bilang doctor itu prkara biasa lh kalau kita mngandung..