BERTENAGA ?

Mcm mne nak bagi ibu mengandung bertenaga masa nak melahirkan ? skrg pun rasaa mcm x bertenaga , lemah . Sy due 3/6 ,

4 Các câu trả lời

nk kata bertenaga mcm org xpregnant mmg xla, janji ada sedikit kekuatan utk push bby pun dh ckup .. klau xlalu mkn berat, ambil susu + kurma pun boleh .. mcm sy, sy beli energy bar dkt shopee .. atleast ada alas perut sikit pun boleh ..

2mo trước

okey awak.... terima kasih..

sy dua2 beranak hanya makan kurma je sbb sakit xlalu nk mkn benda lain alhamdulillah bila nk bersalin & meneran tu betul2 rasa mcm ada bnyk tenaga . Cuba laa awk kurma dlm 3-6biji

2mo trước

makan sebelum nak masuk labourroom

sy mkn kurma sehari 9 biji konon nk bg cepat beranak. tapi energy yg bertambah haha

2mo trước

masuk 9 bulan x mnum susu dh sbb baby dh besar sgt dh haha. risau mkin besar ja. sy selalu amal kurma dgn saffron dri awal peknen mmg sentiasa bertenaga. siap ptg2 boleh jogging lg haha tpi tula nk msuk 38w dh ni x bersalin jgk lg 🤣