sembelit time pregnant

mcm mna nk kurangkan sakit perut akibat sembelit teran kuat sangat ? ??

26 Các câu trả lời

Amalkan minum minyak kelapa dara 1bulan 2x sj sis..banyak kan makan sayur2 dn buah dan air masak.

Minum air sunquick kosong , air masak .mkn buah oren . Betik . Pisang .untuk elakkan sembelit .

Sy amalkn byk mnum air,mkn sayur,buah &jus buah.. Sblm mkn sy mkn buah dlu br mkn nasi..

Mkn buah sis. Bendi k.. buat grg gan telor sedap.. insyaallah.. lancar perjalanan

Kalau saya,saya minum air oren..makan buah oren..bykkan minum air suam..tu je

Makan buah betik .. Jgan makan pisang krna ia ble menambahkan smbelit..

Jangan teran kuat sangat nanti buasir keluar..buasir lagi sakit😭

Sya dri awal mengandung dah sembelit.. 😭😭😭😭😭😭

5y trước

Ya tu lah 😊

Banyakkan makan buah sis..dan byakkan minum air msak..

Sy minum jus orange Marigold.. Hr2 mmbuang..