kira pergerakan baby

Hi,selalunya bila nurse akan suruh start kira pergerakan baby??minggu ke berapa??sya skrg dah 31 minggu tpi nurse blum ad suruh kira pergerakan baby.. #FirstBaby #SharePengalamanAnda

15 Các câu trả lời

Last check up mse brpe week? Sy last check up mse 25weeks, next check up 30weeks bru nurse sruh kira.. sptutnya 28weeks dh kne kira.. ad stgah kk, klu kte xde check up mse 28weeks tu, dia akn kira week siap2 then bgtau (tarikh) ble kte kne kira

Sllunya 28week. Kdang kena tanya nurse tu. Takut diorang lupa nak inform je. Yelaa sbb ramai patient diorang nak handle.

4y trước

Sya mcm tu la. .bila sya tnya nurse,nurse tu pun tkejut sbb sya blum start kira lagi😂😂..alhamdulilah,keesokkannya nurse dah suruh sya start kira..

Sepatut nya 28 minggu dah start kira... Dah 31 minggu nurse blum bgtau lgi 😰😰😰 Nurse tu dah knpa???

4y trước

Hahaha😂,tu la..skli sya tnya,nurse tu pula tkjut sbb sya blum start kira😂😂😂

Sepatutnya 28 weeks dah kena start kira sis. Cuba tanya nurse tu balik. Kira baby kick tu penting

Saya start kira masa minggu 30. Boleh try tanya nurse sis, takut dia terlupa inform.

4y trước

Maybe nurse trlupa😂,lagipun keadaan skrg ni mcm huru hara psal covid-19 tu la sbb nurse trlupa kot😂

Sy 28week nurse dah suh kira pergerakan baby

Pelik pula, spttnya dri 28w sudah start

sy 28 weeks da d suru kira

Sptutnya 28week dh kena kira