Nangis teruk bila nak tidur bb 2m

Mcm mana nk buat ya baby asik nangis kuat2 bila ngantuk. Ambik masa 30mnt-1jam nk tidurkan dia yg mengamuk tu. normal ke mcm ni? Bb tgh mental leap. Tp sebelum msuk mental leap pon dia gitu jugk. tlg share tips. Tqvm #SeriusTanya #bantusharing #Sharing_dong_Bund #newmom #firstmom

11 Các câu trả lời

normal sis,ank sis mungkin jenis high demands mcm baby sya high demands kadang ada masa nk tidur teknik mcm ne ada masa mcm tu tpi saya perasan dkt2 dia nk masuk 3 bln habit tidur dia makin baik lpstu skrang siang jelah tidur kejap2 tpi mlm tu lama tidur bangun just nk susu kalau dulu 1-2 month kejap2 je tidur mlm kul 12-1.00 pgi bru tidur skrang lps maghrib je tidur smpai ke pagi besok

3t trước

Sama lah.. mcm mana sis tidurkan ank sis masa siang? Malam ank saya mcm tkder meragam sgt. Siang ni susah btul..