Pedih ulu hati

Mcm mana nk atasi pedih ulu hati ye ? Kadang tgh tidur tiba2 rasa sesuatu yg pedas keluar dari tekak . Nk rehat baring2 pun selalu kena . Ada apa2 ubat yg boleh dimakan tak

1 Trả lời

Hai farah... Saya pun selalu kene. Saya amek gaviscon untuk kurang kan rasa tu. Farah boleh try makan benda kering, xyah banyak sikit sikit je amek pun ok. Macam biskut oat kurma... Saya doakan farah kuat dan hilang dengan celat alahan tu ye ❤️