Saya 32w kerap sgt sakit ulu hati . Rasa nk muntah n pedas . Mcm mna nk kurangkan rasa sakit tu ye

Pedih ulu hati

4 Các câu trả lời

saya haritu rasa sakit jugak kt ulu hati. pastu mcm susah nak bernafas. pi klinik Dr ckp gastrik. sebab kandungan makin besar. mmg takleh makan pedas2, minyak. makan on time. Dr bagi ubat mcm gaviscon. makan tu alhamdulillah okay. kalau tak okay, Dr suruh terus pergi pac.

Jangan makan benda pedas n sebelum mkn minum air kosong. Then cuba makan yogurt sejuk2.

ya btul sya x mkn pdas sd sblm ni ada mkn skit" tp stop sd

sya byk mnum air putih