cium pipi

Mcm mana nak advise org yg lg tua / mak ayah / mak mentua bapa mentua, utk x cium pipi baby anda? Geram je ni duk perati dari jauh.......

33 Các câu trả lời

tu mak ayah tu. mak pak mertua tuu pon setaraf mak ayah tu. kalau mak pak mertua atau mak ayah ajar anak tgok fon cam mak mertua saya, gagah lagi la nk geram marah. sbb didik benda bukan2. dah tuu cucu depa asling takde sakit kenapa nak marah

knp pulak xnk bg dorg cium cucu dorang. melainkan klau orang luar y dtg ziarah tu boleh la klau nk advise jgn cium sbb risau bby sensitif. tp klau nk larang orang tua sendri yakni cucu dorg, mmg tak patut lasung la. mmg terasa la hati org tua tu

lain pulak saya,mak mertua sendiri xbagi org lain dekat dgn cucu dia, lagi2 musim covid ni, Saya sendiri balik kerja dah disuruhnya mandi,campak segala apa yg dipakai masuk mesin nasib xdicheck suhu badan sblm nak pegang cucu dia😂

Kesian pulak tak bagi atuk nenek dia cium😅,bagitau kat diaorang kalau nak cium,make sure bersih,bukan balik dari berjalan2 tempat org ramai. Bagus lagi advise husband jangan cium baby kalau lepas merokok,walaupun bapak dia sendiri

masok blek anak sis tu dlm perut .. smpan lame² pun tkpe .. dgn mak ayah / mertua pun berkira . biar jelaa dia org nk cium cucu nye . yg pnting msing² brsih .

Alahhhh2 cam bagus je😪 atok nenek kot xkn x boleh cium?, klau nk ckap atok nenek anak awak 2 punce pnyakit cer tegok diri awak sendiri.. sedar le sis awak 2 dr perut sape.. tah pape soalan..

kalau saya dah mintak suami warning siap² dengan cara baik if jumpa anak. buat gurau² sikit pon okay jangan sampai tersinggung. bagitau kenapa & apa akan berlaku if buat. ☺ inshaAllah dorang paham.

sumbat je la balik ank dlm prot sis. nenek atok kot..cium pp cucu dia lojik la.. len la org luar. x knp xbg mreka cium cucu meh xplen sesiap.kami nk fhmkn.

huhu ni soalan mmg mintak kena kecam ke ap?😅pandai2 la xkan atok nenek xleh sentuh lngsung...klu cm 2 suami pun jgn bg sentuh sb selalu keluar buat kerja..jmpe ramai org..

3y trước

Lol.. ada jugak orang mcm ni

Kenapa ye sis? Maksud sis jangan cium lepas keluar rumah sebab takut virus covid dekat luar ke? Atau sis memang tak selesa mak ayah / mertua cium pipi anak sis?