Kandungan 27 week

Hi, mau tnya. Usia kandungan sudah mencecah 27week and berat 53kg .. so far scan smua baby okay dan tiada masalah tapi masih ada orang yang hairan kenapa kandungan nampak kecil . Adakah ia normal bagi utk first time mommy to be mcm sya?

1 Trả lời

Normal. Lain kandungan lain perubahan fizikal kehamilan. Org lain tak tau keadaan kesihatan puan dan kandungan. So, biarkan je orang cakap apa. 😊 Syukurlah masih slim semasa hamil 🥰😁

3y trước

🌻