Berat Baby 27 week dalam kandungan

hi momies normal ke berat baby 1.24kg tapi bayi bru 27week saya first mom 🥹

9 Các câu trả lời

Masa 29 week doc scan 1.3kg. Doc kata besar. Scan 30week tetibe berat baby 1.6kg.xcaya sangat scanner kk ni😅 next month nak p scan kat swasta macam mana. Btw saya ada gdm on dc

8mo trước

oh yaka saya scan swasta 30hb bru nkp scan KK pulakk saya pulak tk sngkut GDM

InshaAllah normal . sy skg 28week 1.26kg. selagi doc tkde suruh refer hos .. consider oky la tu.

normal ja 1.2kg tu. beza berat janin dgn berat bayi selepas lahir. jangan risau. berat normal.

Xsure plak sbb sy 1.1kg 28w doc ckp ok normal saiz n umur.. t awk g scan lg tya doc

8mo trước

Hahahahha slmat yg kuar kecik.. ni ke sy tgk2 nahhh.. kemain besar 🤣🤣🤣 tkejut nurse n doc

Baby sy 28w 1.1kg, doktor xkata apa so should be normal kot range berat 1.1-1.3kg ni

Doktor kata apa? Ikut kata doktor

8mo trước

belum jumpa dokter KK saya scan swasta tdi dokter swasta tu lupa bgtau berat bayi tdai tapi dalam gmbaq scan ad nyatakan berat so dokter belum jelaskan dekat saya , 🥴

sy 28w berat baby 1.34kg

saya 29 week 1.6kg

ok kot. saya 28 w 1.2kg

8mo trước

Allhamdulilah 👍🏻