Twins MCDA 19weeks..

Masa sy 17 weeks doc scan... Sy Ada dua kantung.. tp doc nmpk cm Stu Uri.. msa scan pun doc kta xjelas sgt uri tu..kdg2 Uri akan duk rpat2 tu yg nmpk cm satu uri.. apa pun sy minta doa smga semua nya dipermudahkan urusan smpai sy bersalin nnt.. esk 7/1/21 sy kena jumpa doc pakar combine pulak... #pregnancy #Second_Baby #twinsbaby

2 Các câu trả lời

sama dgn sya...twin 13w ada 2 kantung satu uri..smga di permudhkn ursan awak

2y trước

tq sis, maaf ya bru buka app ni bersawang hbes😅

aminn3 semoga dipermudahln segala urusn mommy dan baby 🥰😍

2y trước

trima ksh sis. maaf baru buka, jd sawang dh app sy😅