Plasenta Privia

Hi momies.. Minta pndangan semalm sy pg checkup utk 28w n doc ckp uri kt bawah sgt sedangkan 2 hari sebelum tu dh scan.. Uri semua ok..cepat plk die turun dlm ms 2 hr tu..tp doc ckp jgn risau sgt sbb awl lg. Soalan saya.. Ada peluang ke uri nak naik balik pd kedudukan normal.. Tqvm

1 Trả lời

hai awak..kita baru 22w pun uri kat laluan kdg2 saket sikit..kne banyak rehat.uri kat bawah ni dr 19w.doc ckp kat saya tgu 28w last scan.sbb 28w tu uri xkn gerak dah..ye ke..sbb ade baca stgh org dia dah 32w uri dia tetiba turun