uri bawah

Sy semlm ade sikit pendarahan, bila scan doc kata uri kat bawah (18 weeks). Tlg ibu2 bg tis naik uri ye. Risau sgt

7 Các câu trả lời

Kena byk rehat kurangkan aktiviti berat..elak bersama hsd..plg penting..no urut2 ye..akan meningkat risiko pendarahan dan cord round neck..ape2 yg muskil sila tnye org yg arif dlm bidang berkaitan...sekian...

Uri dkt bawah utk 18weeks tkpe sbb dia akn cek uri utk 21weeks pulak .. 21weeks baby start gerak dan kedudukan uri akan berubah .. in shaa allah

Sma mcm sy..pndarahan sikit sngt..dkt panties xda pun..g scan uri dkt bawah .pndrahan awk mcm mna ye

Same la sy.. 15 weeks ade bleeding skit, doc ckp uri terlalu rendah.. Harap2 nnt die naik la atas..

Banyakkan sujud sis...moga uri naik ke atas kembali..inshaAllah

Saya setiap 2 bulan sekali pegi urut utk pastikan uri tak turun

Buat urutan ikut lwn jam ...... Kaki naik atas kusyen atau katil ( single ) ..... Pastikan bantal rendah dari kusyen atau katil