Mimpi

Masa Pergnant nie memng selalu mimpi bukan" Ker sya selalu mimpi bukan"

35 Các câu trả lời

sme mcm sye , smpai mimpi suami curang , kdg2 penanggal .. smpai bgn tido tu mata kdg2 bsh kdg2 tak .. suami pun ckp tu mainan tido lgpun prgnt kan mmg akan mimpi bkn2 , hahaha 🤣 dh hbis beranak , alhamdulillah semua mimpi buruk tu hilang .. cuma sejak sye mimpi bukan2 tu sye start amalkan mcm2 surah , mase makan sye psg , tido psg , mandi pun sye psg surah .. zikir pun sye amalkan .. and always think positive okay 😘💋

5y trước

Sama laa. Prnh mimpi skli suami curang😂

Masuk trimester 3 ni sy slalu mimpi pelik²..😅 kadang smpai dh lali dh sbb kerap sgt.. Pernah mimpi tngh marah² at someone lepas tu suami plk gerak sy msa tgh mimpi tu.. Xpasal² sy trmarah suami sy😂 suami sy pn pelik tiba² je mrah dy😂😂

Sy pn penah mmpi bkn2 ms pregnant dulu..tp xde pape pn..mmpi mainan tidur..jgn lupa bangun tu ludah belah kiri 3 kali .. baca ta’awudz; a’udzu billahi minasy syaithanir rajiim (aku berlindung kepada Allah dari godaan syaitan yang terkutuk)

5y trước

Okey terima ksi😊

Bak kata suami saya yg pasti bkn ustaz, dia kata semua tu mainan tidur. Lagi2 ibu mengandung kadang2 emosi dan badan cepat letih. Apa2 pun doa yg baik2 dan jgn lupa bersihkan diri dulu sebelum tidur.

saye pon asyik dapat mimpi buruk , pernah dapat mimpi suami curang , mimpi setan la jenazah la , mimpi tempat seram la .. yg pelik2 je . tapi sebelum tido da bace doa pun masih macamtu 🫠

Sy sblm prggy n dh prggy slalu mmpi cm tuh...mood hppy pun jd xhppy. Yg hppy pun jd xhppy. Mmg mruntuhkn mood mmpi cm tu. Tp brsgka baik je laa. Doa yg bbaik. Sbr n jd kuat. 😔😊

Normal kot sis. Saya awal2 preggy selalu mimpi husband curang. Terjaga tengah malam sian husband kena tumbuk la, gigit la sebab geram haha 😂

Sy pun dpt mimpi bukan2 jugak, bende biasa bagi ibu mengdung rasanya, sebb ibu mengndung ni lemah, so mungkin sebb tu la kan

Biasa lah bila hamil bdn kita lemah. Pastu emosi kita hamil x sama dgn biasa..so pasti mimpi yg bukan2 hehehe..

sama jugak,sekarang da tak da,dulu 3 bulan smpai 7 bulan kerap mimpi bukan bukan,ntah apa apa punya mimpi🤣