Mimpi

Masa Pergnant nie memng selalu mimpi bukan" Ker sya selalu mimpi bukan"

35 Các câu trả lời

i ingatkan i sorang jee yg mimpi bukan2 at the and ramai lagi ibu mengandung yg mimpi bukan2.. 😅

Sama.. Saya baru 1st trimester.. Sy selalu mimpi yang bukan.. Boleh dikatakan setiap hari.. 😲

Sama. Mimpi bukan² je. Tp xde laa kerap. Cuma pernah laa. Mimpi gugur la. Ular la. Hmm

Iye smala...myb lupa bca doa n surah sblm tdo..sbb main telelap gtu je.🤣😂

Sy pon kerap mimpi bukan2 awal2 mengandung aritu..Skrg alhamdulillah xde dah

sy pon .. sy selalu mimpi.buruk pasal hubs.. harap2 mainan tidur jela ..

Ingtkn sy sorg je. Rupanya ibu2 lain pn sama, ada mimpi pelik2😅

bnyk amalkan zikir dan baca surah2 baik2 utk kandungan inshallah.

Sis su dlu pn sama msa preggy anak pertama now dah sepasang 🥰

saya pon sama gak.. tp jarang dlm sebulan sekali dua je...