Rasa mcm leaking, tapi sikit sikit.

Masa 37wks 3hari, malam tu ada brsama dgn suami. Lpas dr tu bersih2 apa smua mcm biasa, sambung tido. Bangun subuh rasa mcm nk kencing, nak bgun la, skali tgk dah ada cecair jernih kluar kena bedsheet stompok. Bila bau takde bau kncing. Saya dah risau, keputihan ke air ketuban? Lpastu sy pkai pad, dalam pkl 8 mcm ada rasa lg kluar sikit. So pegi hospital, doc cek, kering pulak. Bila cek ada bukaan 2cm, tp 0 contraction. Doc bg tarikh induce next week, kira dah otw nk 39wk masa induce nnt. Smlm dgn harini rehat MC ddk rmh, kdg2 rasa kluar sikit2. Tp masih confuse discharge biasa ke ketuban 🥲 tp xde contraction. Perlu ke pac lg ke tak ye agknya?

1 Trả lời

Doktor cek bacaan air ketuban OK ke tak?

1mo trước

Insya Allah OK. Mudahan Allah kurniakan kelahiran yg selamat