takut nak brsama suami

sy dah hbis pantang, darah pn dh hbis kluar. tapi sy takut nak brsama suami😔 ada yg kata sakitt mcm mlm prtama ngn suami, tak tau la sy trauma dgn rasa sakit🥹 btw sy brsalin normal takde koyak. betul ke sakit klw nak brsama suami ? #ingintahu

4 Các câu trả lời

erm.. sy bersalin czer.. tah la.. mase ank 1st ok je. ank kedua ni,, czer jugak, sy pun dah hbis pantang.. baru ni, nk bersama mmg rasa sakit.. mcm ank dara.. sy xde pun minum akar kayu atau ubat2 pun xde amik sepanjang berpantang.. sy igt sy sorg yg rasa takut n sakit.. knp ek? ade sape2 tau or ade pngalaman,, share la ye..

Sy pun da 2 minggu habis pantang sis.. smpai skrg masi takut nak bersma ngan suami.. sbb sy episiotomy byk juga kena jahit kat bawah... walau pun da full recover tpi still takut nak bersma .. 😅 masi trauma.. nasib suami jenis memahami.. sy kata tggu sy bersedia btul2 dan brani bru boleh try bersma

sya smpai skg msi tk brsma suami .. tkut plk trsa sakit kat jhitan tu .. mklum lh msa brsalin hri tu kna gunting .. hahahah brsalin 25/1/2023..smpai skg blm brsma suami lgi hahah😂..ckp ngn suami lpas raya lh..nsib suami memahami😂

kalau sya mom,lpas 3 bulan bru brani bsama suami😆msih trauma lgi