Keluar cecair jernih

Hi bumil, saya nk tnya kalau lepas bersama suami dan lepas tu ada keluar cecair jernih tk bnyk sgt tpi basah jugak la pentyliner tu air ketuban ke? Terjadi semalam tpi saya tk pergi klinik pon sampai hrini masih dok tggu jugak kalau keluar lagi cecair jernih tu tpi tkda dah. Baby bergerak aktif mcm biasa je. Sya 33w first mom

2 Các câu trả lời

Blh jd air sis.. lepas bersama suami kalau blh kecing and basuh btl2.. mgkin air tu skjap je.. esok bese xde dah.. sb sy pn ade cmtu.. tp lepas tu kering je n dh okey..

1y trước

oh lega sya dgr. tq

Mungkin tu lebihan air mani suami kot sis sbb baby aktif mcm biasa je

1y trước

tu la harap mcm tu la.