Scan Gender Baby

Masa 17weeks scan dekt kk dy ckp jantina Lelaki . Lepastu 24weeks buat detail scan kt swsta pon cakap lelaki . So brg2 da bnyk prepair yg lelaki . Tapi ada kawan2 yg ckp "boleh jdi keluar nnty Perempuan " . saya buntu sbb brg2 bby Kbnykan yg lelaki sy beli . sy nk buat sulam nama kt sarung tilam dan bantal dye . tpi bile kwn2 dok ckp Belum psti keluar lelaki saya jdi Blurrr nk teruskn buat atau biar ermmmmm #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #mommybuntu #jangandibully

Scan Gender Baby
28 Các câu trả lời

Ikut kata hati sis, jgn ikut kata org. Sy detaip scan 21week haritu, boy. Smlm scan 4D pun boy. So mmg dari 20week beli boy punya barang.

4y trước

mekasih awak . Saya ni Gerak hati kata Boy . scan kk pon boy . buat detail scan pon boy . Tpi org dok kata girl siap ckp lgi Scan tk btul sgt . Kdg bleh jdi girl ahhaha