Scan Gender Baby

Masa 17weeks scan dekt kk dy ckp jantina Lelaki . Lepastu 24weeks buat detail scan kt swsta pon cakap lelaki . So brg2 da bnyk prepair yg lelaki . Tapi ada kawan2 yg ckp "boleh jdi keluar nnty Perempuan " . saya buntu sbb brg2 bby Kbnykan yg lelaki sy beli . sy nk buat sulam nama kt sarung tilam dan bantal dye . tpi bile kwn2 dok ckp Belum psti keluar lelaki saya jdi Blurrr nk teruskn buat atau biar ermmmmm #firstbaby #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #mommybuntu #jangandibully

Scan Gender Baby
28 Các câu trả lời

sy pulak msa scan dkt kk doc x nmpk gender but she guess boy. pergi buat details scan mmg nmpk bibird dia. cuma asek tutup muka xnk tunjuk😅. skrg ni 25weeks pun brg bnyk x beli lg sbb pkp x dpt pegi beli. haritu survey je sbb mil ckp xyah beli lg awal lg. nyesal jgk sbnrnya x beli awl sbb skrg time covid ni situasi x blh nk ikut timing Kita x bebas nk beli belah. lambat2 pn takut x larat dah nanti dgn nk masuk bulan puasa lak.

3y trước

btul tu . sy pon dok beli sikit2 da . sbb tk trasa sgt perabiss duit tu ahahahaha . klau beli sedebuk trasaaa sgt abiss duit tu ahahha. brg bby mahal2

AQ ni sis kandungan msuk 25 week tpi blom beli apa-apa lgi dan blom scan lagi tpi ahli family bnyk yg hadiakn baju bby girl🤣🤣🤣tilam pun untk bby girl 🤭🤭🤭rasa nya Sya tingal beli lampin dan brang shompo jak 🤭🤭 mudah-mudah bby pun bby girl lh😇 btw Smga baby sihat dan sentiasa dalam lindungan Allah 😇

3y trước

Aamiin2x . Smoga dpmudahkn urusa awak selepas ni 😂

tapi better buat selepas bayi keluar nanti, sebaiknya beli brg baby yang unisex bayi cpt membesar, so bila bayi dah lahir boleh choose pakaian sesuai dengan jantina itu lebih baik tidak belaku pembaziran ,jika beli baju bby unisex lelaki perempuan boleh guna 🤗

3y trước

Time kasih Awak . 😍

bgi sy jantina xkisah janji baby shat n selamat . sy dulu mcm awk jgk org ckp ank laki la tu ckp ank prmpuan la, tapi sy xdgr ckp org sy yakin pada diri sndiri mngatakan ank prmpuan, smua beli brg baby prempuan, btul2 kuar baby prmpuan😊. skrg dah 4thun dia .

3y trước

wahh sronoknyea . 😂

Tu mmg boy tu.. jelas dh. Sy punya details scan ni 23w4d smpai 5D Dr cek tpi confuse boy atau girl. Kejap Dr kata girl , kejap dia kta boy. Tp pusing angle mana pn masa scan tu mmg x nmpk bebird nyaa.. Agak2 boy ke girl yaa?

3y trước

ambooi dy sorok betul tu ahahaha . rasa mcm boy 😝

betul sgt...sama cam anak sulung sy semua kata lelaki sampai kn dah nak bersalin scan terakhir pun kata lelaki tetapi kuada allah s.w.t ...lahor lah seorg puteri yg menolong mama dia bila besar nati kedapur

3y trước

Tu laaa . sbb buat detail scan kata boy . Heeee mekasih sis atas pndapat 😂

baby saya kepit sampai la 36w tak nampak boy ke girl. saya ikot gerak hati je beli baju2 boy. masa 36w baru nampak scan boy. keluar pun memang boy. gerak hati sendiri ni kadang betul jugak.

3y trước

Saya pulak anak kedua gerak hati girl. Sekali scan boy, keluar pun boy, muke je macam girl ikut muke ibu dia kecik2 🤣

doc y sy jmp ckp..klo detail scan to ckp boy...mmg sah boy...lain laa klo girl...biasa girl y byk kuar boy..heheheheheh...sb belom bntuk spnuhnya @ dia smbunyi kn bird dia

3y trước

Syukur . lega hati rasa haha mekasih sisss . smoga urusan sis dprmudahkn

kalau saya msa scan 18mnggu hrtu.. doktor ckp jntina xbrpa nmpk muka pn xbrpa jelas... nnti scan untk 28mnggu bru akn nmpk jelas kot..

Ikut kata hati sis, jgn ikut kata org. Sy detaip scan 21week haritu, boy. Smlm scan 4D pun boy. So mmg dari 20week beli boy punya barang.

3y trước

mekasih awak . Saya ni Gerak hati kata Boy . scan kk pon boy . buat detail scan pon boy . Tpi org dok kata girl siap ckp lgi Scan tk btul sgt . Kdg bleh jdi girl ahhaha