bersetubuhan maaf bertanya

Hi mama semua maaf bertanya ya. Sbab tak tahu and tak da pegalaman ni. Siapa ada pegalaman selepas bersalin and abis pantang baby dah besar dalam 3 bulan atau 4 bln mcm. Blh besetubuh dengan suami ke. Atau berapa bln selepas besalin kita blh mula besetubuhan dengan suami? Sorry nak tahu jangan kecam ya. Sya tak da pegalaman😁 maaf kalau soalan sya pelik.

1 Trả lời

selepas 3bulan 10 hari tu selamat dah utk bersama... Yg penting ibu sendiri dah ready

4y trước

Terima kasih sis 🙂