Berkasih sayang after bersalin

hi, maaf kalau rasa post ni tk ptut ada sini. tapi saya tak tahu nak tanya siapa sebab saya malu. saya bersalin bulan 12 haritu...so now saya dah 4 bulan since bersalin. and saya tak pernah bersama dengan suami since bulan 12. masa dah cukup pantang 10 hari, kami dah cuba 2-3 kali tapi saya rasa sakit sangat bahagian bawah tu. sy cuba tahan tapi mmg pedih sangat. adakah sebab jahitan masa beranak??

1 Trả lời

sis bersama mse ckup pntang 10 hari tu ke? ikutkan pantang bersama 100 hari sis..

3y trước

ohh.. cuba rujuk doc pakar.. mungkin luka di bhgian dlm vagina tu.. sbb klau dh 6 bulan anak, patutnya dah okay..