Alahan kulit

Hye mummy sekalian.. ada yg alami alahan kulit kt jari ke mcm sya.. Ada tips kasi elok kulit jari tu. Pedih tiap kali piring sbb kulit dha nipis.. makin lama usia kandungan makin melarat turun ke bawa mgelupas tu dan skng 4 jari yg lain pun dha strt tkupas..

Alahan kulit
2 Các câu trả lời

cari losyen yg ada vitamin e bagus utk repair kulit. rajinkan pakai. kalau handle apa2 pencuci guna la sarung tgn getah. hrp alahan puan cpt2 pulih

Pakai losyen vaseline insya'allah ok.. Saya pon mcm tu...