Kebas² hujung jari .... :(

Ada x sesiapa yg alami mcm sy , rasa kebas2 di hujung jari all the time , lg² klu wktu mlm smpai nk tdo pn ssh .... apa yg u all bt ea utk atasi masalah nie ... skng sy 34mggu .. #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

That’s probably edema! My doc cakap boleh tinggikan kedua belah tangan atas kepala and buat gerakan genggaman tangan beberapa kali. Good luck!

3y trước

try mkn ostematrix shaklee..n time nk tido sapu herbal blend shaklee tu kt tmpt yg sllu sakit..sy tiap mlm nk tido msti sapu n mkn ostematrix klo x ssh nk tido bdn n kaki lenguh2 kdg cramp kt kaki tu mmg rse nk nangis...

saya pun alami yg sma, tp kebas tgn skli xtw np

3y trước

sy mula² kebas jari² lepas tu makin hari makin terok smpai ke tgn² blakang bdn .... ingt lepas bsalin ok tp makin trok , lps 2 minggu bsalin sy bt operation alhamdulilah okey .. tp amik masa ... nie bru masok 2 bln ... harap xkna lg

tinggi kan kaki