13week nak makan nasi x lama bertahan masih dekat tekak dah keluar

Makanann berminyak akan buat sy muntah .. nasi bila sy suap 2/3 kali akan munta ada ke sama dgn Sya .. hmmp hari2 makan lauk dgn roti je adakah ini perkara normal ..

13week nak makan nasi x lama bertahan masih dekat tekak dah keluar
1 Trả lời

Iya normal. Saya sampai 6 bulan tak boleh makan/bau nasi 😅 jadi memang ganti dengan makanan lain mcm mee mihun pasta, or pape jelahh. Its ok makan je apa yg rasa boleh, tp pastikan berkhasiat lah