hb low

makanan berasaskan coklat cth: kek coklat & chocojar, mempengaruhi hb low ?

3 Các câu trả lời

Sy pn HB low smpai lh 28week bru normal sbb start amalkn minum air rebusan red dates nng kurma time perut kosong.klau tak mmg jenuh mkn ubat n drip ubat hb sampi sudah xnaik. Letih tiap kali check up nurse kata kita x mkn ubat😅pdahal sedawa pn bau ubat

Yup btl tu nk mkn blh tp mkn la bila btl² nk je... Klau blh kurang kn sikit 🙂

Ya sbb xoklat ada kafein