Ada tips tak nak naikan hb..makin lama makin turun pulak 😅

Makanan apa yang sesuai ae

5 Các câu trả lời

minum susu fernleaf full cream yg powder sbb susu tu ada vit b12 yg bmksud menghasilkan sel darah merah sy minum susu ni alhamdulillah hb cantik and mix dgn kurma n oat lg mantap sis sbb smua ni tggi zat besi lg 1 minum ubt tmbh drah tu msa perut kosng jarakan dr ubt yg lain and mkn buah pisang jmbu btu buah naga merah dan jgn minum caffein klu btul² tringin boleh la 1x sbulan

1y trước

thanks sis...😊

Sis try minum susu yg blh membantu naikkn hb.. mcm sy minum susu lazz.. then bykkn mkn sayur hijau.. sy xsuke sayur goreng2 tp sy byk mkn ulam2.. then sis mkn jambu batu.. 2 seminggu sblm check up make sure mkn makanan yg healthy n membantu naikkn hb.. sy alhamdulillah maintain hb amalkn mcm ni..jgn mkn junk food

1y trước

thanks sis 😊

Sebelum ni sy consume jus mamariam, 12.2.. Lepastu, stop… Turun hb 11… Start blik mnum jum mamariam, naik balik ke 12.2…😅…

mcm sy makan Tempe, kacang, ikan bilis , daging, kerang, sayuran hijau, jambu batu, buah naga. klau boleh kurangkan makan makanan masam.

1y trước

ok awak thanks

sy hari itu hb low sy MKN hati lembu, hati ayam, bayam , kerang n MKN yang blh naik hb . alhamdulillah hb naik sampai lh beranak

1y trước

ye . semoga dipermudahkan segala urusan