Cara naikan hb dengan mudah

Cara naikan dgn cepat bagaimana yaa? Saya risau hb makin turun😭setiap kali checkup kputusan yg mengecewakan. #seriusnanya #firstbaby #firstmom #ingintahu #bantusharing

6 Các câu trả lời

Hai sis sy alhamdulillah 2 kali bru checkup kt kk dua2 nurse ckp bagus bacaan hb. Sy makan ubat tmbah darah yg maltofer sbb sesuai dgn sy. Sy amalkan makan vit c 100mg. Lepastu sy makan kacang kuda dgn jambu batu. Berkesan sgt kacang kuda dgn jambu batu tu.

Saya pun risau juga hb low. Kebanyakan makanan tambah darah saya tak boleh makan sebab gout. Jadi saya makan zincofer yang nurse bekalkan dengan cara pemakanan yang betul. Harap2 hb naiklah checkup minggu depan ni.

Berapa week? Bacaan latest berapa? Ini tips saya .. minum air lemon/limau tanpa gula ... Alhamdulillah dh 14w hb lawa lg

mkn hati ayam dua hari sblm checkup.

Hati ayam berkesan sgt2 sis,,

Makan buah jambu dik