Iberet

Makan iberet ni asyik rasa pening and nak pitam je...korang mcm tu tak?sampai terpaksa selang sehari makan iberet ni..makan sebelum tido,esoknya mesti sakit kepala n rasa nak pitam..selalu rasa cemas..sblum ni makan maltofer tp x naik2 hb then doc suruh makan iberet..

1 Trả lời

Sy makan 4 serangkai dr klinik sis. Maybe sis blh mnta tukar ubat klu ubat tu x ssuai

5y trước

4 serangkai tak boleh telan jugak 😂iberet boleh telan tp tu lah kesan dia mcm tu pulak