Ubat tambah darah

Saya baru je makan iberet sebab doc suruh & sebelum ni makan blackmores yg pregnancy tu. Lepas makan iberet ni tekak rasa tak sedap, perut rasa angin. Saya makan sebelum breakfast atas saranan doc. Siapa yang pernah makan iberet, boleh share pengalaman uolls? #pregnancy #firstbaby

Ubat tambah darah
5 Các câu trả lời

sy pernah mkn... tp x lama sbb alami sama mcm sis.. lps tu sy tukar mkn obimin.. Alhamdulillah ok... depends on org jgk.. ada yg serasi mkn iberet.. sy smpi sakit kepala teruk mkn iberet..

saya makan iberet sblm tdo, tapi jarak la 2 jam lepas mkn mlm.. mkn je terus tdo jgn buat keje nti muntah 😅

Saya baru tukar dari zincofer ke iberet atas saranan doc sbb asyik muntah. Alhamdulillah serasi dgn iberet.

sy telan sblum tidur,so kurang sikit rasa x selesa tekak tu

Thank you semua sharing pengalaman masing2. 😍😍