stress

Macam mna kita nak tangani stress time pregnant? Kadang org perlekehkan bentuk badan kita yg sdg mengembang ni ?

10 Các câu trả lời

Aishwarya Rai ketika masih di dalam keadaan Chubby. Walaupun berisi namun tetap jelita. Bila ditanya di dalam satu temuramah, kenapa Aishwarya Rai tidak menjaga tubuh badan dia kerana dia merupakan seorang selebriti dan ratu, jawapan yg diberikannya cukup padu! " Saya kini menjadi seorang ibu, sy perlu menjaga anak sy yg masih kecil, sy bukan tidak mahu berdiet atau menjaga tubuh badan saya, im celebrating my motherhood.Tidak kisah bentuk badan saya mcm mana, sy cuma mahu memberi sepenuh perhatian kepada anak sy yg masih kecil" Haa kini, badan dia langsing kembali lepas anak dia dah besar .So she really walk the talk. Love her! Super Intelligent💕 #mbpfc #info

5y trước

Sma la.. Sy pn tgh m'gmbang.. Tpi mkn sja.. Abaikn y m'gata.. Hehe.. Jnji mkn y b'khasiat utk baby..

Buat xtau je. Bukan dia yg bagi kita makan pun #eh #sisteremosi ... Terlalu fikirkan sgt apa yg dorg ckp tu yg buat kita jd stress. Jadi, biarkan dorg, teruskan hidup, stay positive, makan byk2 😆😆 Fokus kat baby okeh 😉

Abaikan. Badan kembang sbb berdua, sbb nak yg terbaik utk baby 💕 Alaa pantang nanti mesti kurus, lg cun melecun dari yg mengata tu. Jgn stress mommy 😘

Abaikan. Kita mengembang buka saje2. Sebab pregnant kan. Celebrity pun gemok masa pregnant. Tak payah peduli orang cakap asalkan kita dan kandungan sihat.

Abaikan sdja smua tu sis,,mereka tdk tw pa yg kita rsa,,bwt mcm angin limpas je Positive sdjaa sis,,tdk bgus stress2 time pregnant ni

Normal lah bentuk badan berubah tu.. Abaikan orang kata. Dalam pantang nnti boleh kurus balik klu kena jaga badan

Be your self.. bammm!! Kta sherry.. wt dang je mulut2 longkang tuh.. xpyah lyan..

tutup telinga . dgr lagu lebih baik . abaikan apa mereka cakap ..

5y trước

😊

Sabar je la ... Bnykkan baca buku .. fkir positive je sis

Train breathing or try yoga