nak baby

sy haid teratur.. tapi tak pregnant lagi. bila time subur sy pulak keje malam. hmm stress macam ni

2 Các câu trả lời

Takpe awk buat je lepas habis period pun. Sy sendiri tak tahu waktu subur sy bila sbb period kejap awal kejap lambat. Alhamdulillah lekat jugak walaupun waktu subur tak menentu.

5y trước

Haah boleh je. Sy memang habis je period terus buat. Tapi jangan tiru sy sangat la. Sy buat hari2 😂 orang kata tak elok hari2 sbb yelah kena rest jugak kan.

Jgn stress2...