Mama Yg Baik

Macam mana nak jadi ibu yg baik ye? #bantusharing #1stimemom #firstbaby #mommybuntu

2 Các câu trả lời

wlupun kita ni ibu.tp kita jg manusia biasa sis.kita pndai penat,stress,rs mrh.tp tulah emosi kena kawal n sabar dgn kerenah ank sgt pnting.sblm kita jd ibu kita tgk org yg ada ank mcm best je kn.baby tu cute.tp nk besarkn dia sikit punye susah.mental kena kuat sis.klu dpt suami yg supportive tu bonus.actually suami mainkn peranan pnting.klu suami bgus insyaAllah kita pun akn jd ibu yg baik.