ruam susu

Macam mana nak hilangkan ruam susu pada muka baby. Kesian tengok dia rasa tak selesa.. And ruam ni akan buat baby demam ke?

ruam susu
159 Các câu trả lời

jgn suka2 letak lotion ye ibu kat muka baby. Sbb kulit baby sensitive. kesiaaann nengok dia. Just rajinkan lap dia guna air suam n kain lembut. Untum kat badan, selain lap, saya guna bedak yg buat dari tepung jagung. Pureen pure cornstarch tu elok. Sapu nipiiisss je kat bahagian badan. Muka jgn sapu. 😊