Jom share pengalaman

Hi, macam mana mommy2 di sini perasaan yang korang pregnant? Apa symptom yang dialami?

24 Các câu trả lời

period delay seminggu..x jangka pn sbb rasa macam nak period..cek² +ve..2,3 kali jugak la cek utk kepastian..Alhamdulillah x da alahan apa² dr awal ngandung,blh masak.cuma pening² manja,selera mkn kurang ckit & asal je lps maghrib dh start ngantuk,jd lembik.

symptom sye stat ble da 8 weeks-12weeks.. sblum tu, xde pape pun cuma period delay & memg plan nak ade baby so kte alert la da delay period then test upt positive.. lps 8 weeks tu bru dtg rse2 loya, muntah, x larat, nak tdo..

Satu hari tu dalam kereta, rasa sharp pain. Masa tu terus terdetik maybe implantation. Balik rumah keluar discharge warna pink. Esok try test upt, ada faint line sangat2. Seminggu sebelum tarikh period 🥰

tatau la nak hbaq .sbb ad oqg tua tua yg dok tegoq...'unk ni berisi niyh'...tp xtau pon mmg pregnant...oqg tua tua suh check..tgok-ii btui pregnant😅😅

Alhamdulillah, tiada alahan apa2, dok elok2 ja dalam perut. First time pregnant, gdm, kena kencing manis. Semoga membesar dengan sihat ya baby mama

Jerawat pasir sampai tengkuk, period tak datang even seminggu dah berlalu, ada spotting tapi sikit ja. Suami tegur kuat makan 😁. Breast sakit.

sy lewat smggu,trus check upt.. simpton sy sama mcm nak period.. hope kandungan sy selamat smpai sy melahirkan ..ttc 3y

6mo trước

Congrats sis😍semoga dipermudahkan sehingga melahirkan

period delay, rasa mcm snggugut cramp , pening, takde selera makan, emosi snsitif . last2 cek upt +ve

Haus memanjang, nak kencing memanjang je 🤭 simptom yg lain2 tu sama hehe

Takde simptom. Check upt slpas lwat period 1 hari.