Pengalaman pregnant

Hi mommiesss... Jom share pengalaman mommy2 pregnant baby boy or girl. Saya baru pregnant first baby. #22weeks

2 Các câu trả lời

Masa preggy anak 1st boy.xde alahan tapi kuat ngidam.rajin gi jalan2.tapi cepat sakit kaki. Suka makeup.skrg preggy kedua,jauh beza.alahan kuat.xsuka makeup.suka makan manis2,masam2.tapi rsa malas sangat2.nak bangun Mandi pon malas.tapi xtau lagi boy or girl.

girl suka mkn buahan.. nak lawa aje😁..asal makan muntah ...boy pula alamak dh lupa.