scan baby

maaf sekadar bertanya kalau anak luar nikah and saya masih bawah umur dan dibawah jagaan ibu ketika check up . dah 19w4d klinik takkan bagi gambaran scan baby kat buku pink kita ke? sebab teringin nak tengok baby kat scan tu ada gambar untuk kuatkan semangat . boleh bagi tau kat komen tq 🥰

8 Các câu trả lời

kalau awak takda apa2 masalah.. doktor memang tak scan.. macam saya.. anak sah pun dia tak scan sebab takda masalah.. saya dapat gambar scan pun waktu pergi scan dekat swasta je.. sekarang 19 minggu 3 hari.. minggu depan cek up yang ke tiga kat kk. harap dia scan la sebab excited nak tengok perkembangan baby

gmbr scan takda kena mengena dgn ansk tak sah taraf ataupun tidak. cuma kk akan bagi ikut minggu yg sepatutunya@berkaitan sahaja rasanya. bkn tiap kali scan doc bagi

kk skrg mmg tk bg dh kot gmbar scan. huhu. dia cuma bg ukuran bb. nak tengok, pergi swasta dik. semoga dipermudahkan semuanya utk awak

Aku pun Memang tak pernah dapat gmbr scan dkt KK dik.. p swasta baru dapat gmbr scan tapi kene bayar lebih la sikit gituuu 😁

kk memang xbagi gambar scan.. dorg tulis detail2 jak kat buku.. mahu gambar scan boleh scan ke klinik swasta..

Klaw KKIA awal2 je ad gambar sis..tu pun gambar kantung je..bila da baby da besar da xde gmbar scan dah..

Gambar scan ada je letak dalam buku pink sye. Kk scan cuma 2 bulan sekali je..

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin ya Rabbal Alamin