Scan baby

Nak tanya blh tak scan baby Kat swasta dulu lpstu buka buku? klinik swasta tu takkan tnya apa2 ke? Skrg dh 25minggu

2 Các câu trả lời

ayo 25minggu dah . knp awak x bt buku lg ?? scan je boleh . law die tanye mana buku pink cakap tertingal je .. dia nk tgok buku tu sbb nk tgok catatan tntg ibu n baby je dlm buku tu..

4y trước

ye sis ni anak ke 2 sy. sy tak tau pun ada sangkut sbb slps sy pasang iud sy tk dtg period dh ni pun dpt tau lps sy rasa dlm perut ada gerak2

sy scan kt klinik swasta xpernah pon minta buku..scan jela..btw dh lewat sgt 25w baru nak buka buku