Normalkan anak tiada meniarap di usia 4bulan ?

Maaf Sayaa nak tanya , normal ke kalau anak usia 4bulan tak meniarap ? Da nak masuk 5bulan masih tak meniarap ? Saya baby first kurang tahu ☺️

1 Trả lời

hi sis jgn risau time line setiap baby xsama.. ank sy pandai meniarap start umur 5m19days...sebagai ibu timbul rasa risau kan.. tp sy rujuk nurse n doktor katanya normal nak2 kalau bby tu bambam😄.. kerapkan buat tummy time dekat ank untuk kuatkan otot2 dia..