Tidur Meniarap

Tak da apa2 ka kalau kita tertidur meniarap d usia kandungan 7 mggu. Kdg2 tak sedar tertidur meniarap ?

10 Các câu trả lời

Setiap kali pregnant saya tertidur meniarap masa awal2 pregnant..termasuk la yg keempat ni..tapi bila dah besar automatik tak jadi tido tertiarap Sebaiknya mengiring sis..boleh cari bantal utk preggy mommies selesa nak tido

klau boleh elakkan, klau sedar2 dh meniarap cpt2 mengiring.. sy dulu payah nk biasakan diri sbb mmg jenis tido meniarap dari kecik lagi.. tpi lama2 nnti kita akn terbiasa...

jgn biasakan sgt.. tp tak sengaja kn. tips elak trtiarap ltk bntal dkt kdua2 peha..otometik trsangkut xleh nk niarap pun.

Try letak bantal kiri kanan sis 😊 takut nnt bile perut da besar tak perasan pula sbb da terbiasa

Sy pun 37weeks 2days pun penah tetidur tiarap hahahaa lupa siok sangat mimpi nasib ank kuat

Perut kecik takpa lagi sis , nnti bila dah besar automatik badan kita takrasa nk menirap

perut kecik lgi xpe.. klau dh besar x boleh... lemas leper ank dlm perut tu nnty 😂

Bahaya tdo niarap.baby blh mati dlm perut

kalau blh elakkkan

better elakkan..