period berpanjangan ?? pleasee

maaf nak tanye, ade tak sesiapa yang period dia berpanjangan ? maksudnyee period susah nak stop 😢 macam saya seminggu period keluar darah then minggu seterusnyee darah dah tak keluar tapi ada spotting & bila kencing ada keluar lendir darah tu. rasa rimas sangatt asyik pakai panty liner. kena makan ubat stop period baru period dah totally tak ade .saya dah pergi klinik tapi doc cakap normal & sebab hormon last last bagi ubat stop darah je tapi tu laa saya still risau. ade ke yg period macam saya 😭 ? ape solution yg korang buat untuk stop darah period selain makan ubat ? any tips 🙏🏻

3 Các câu trả lời

sis mcm mne skrg , ok dahh ke???sya pun kena mcm ni dh period seminggu lps tu kluar lgi balik...dh mkn ubt stop drh haid pun tk jlnnn...rahim ok jerrr..