Bagaimana lembutkan hati anak yang TANTRUM...

Maaf menganggu ibu2... Saya nk bertanya... Macam mana nk lembutkan hati anak 1 tahun 6 bulan yang kuat menjerit atau tantrum bila tak dapat ape kemahuan dia ya... Saya jadi stress + sakit kepala bila dengar dia menjerit-jerit... Saya pulak tengah hamil anak ke-2... Emosi jadi tak stabil sampai sy pernah jentik telinga anak sy ni.. Bila dia dh tidur, sy pulak jadi sedih dan rase bersalah sbb jentik telinga dan marah dia... 😢😢

3 Các câu trả lời

saya tiada pengalaman mcm puan. tp mungkin puan boleh amalkan baca alfatihah, al-insyirah, selawat, zikir ya latiff kat ubun2 dia masa tidur.