Air Ketuban Keluar Mcm Mana?

Hi, maaf ganggu, saya nk tanya, pecah mentuban tu mcm mana yaa. Ptg tdi saya nak pergi mandi, tiba tiba ade rase keluar sesuatu mcm air, mengalir dri kemaluan, saya tgok air jernih. Tkde bau. Tapi saya tkde sakit perut apa pun.

18 Các câu trả lời

alhamdulillh sis ank dah nk masuk 4bulan. mcm mne kes aritu? yg sis risaukan tu air ketuban ke? #28Nov20  #TAPSuperMoms

tq untuk perkongsian mommy2..Sye pun tertanya tanya camna air ketuban😂😂sebab dah 37 weeks 4days..

kalu dh cukup bulan mungkin ketuban..tp sis better ke klinik/hospital for further checkup...

Saya dulu pernah kene anak 1st. Tp kalau cm tu baik g hospital. Takot leaking

Kalo air ketuban pecah mcm Saya mg warna jernih saja. Dan ianya byk.

Pnglman saya air ketuban keluar x leh control mleleh je basah

hi semoga semua ok