Tiba tiba ada air keluar

Hi, nak tanya. Skrg sy 34w & first mom to be, nk tanya mcm mana nak tahu air ketuban tu ada leaking yaa? Tadi sambil tunggu dalam kereta smpai husb habis kerja, tiba tiba ada air keluar sikit dari faraj. Nak tahu, tu air apa yaa? Ke sbb penat? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

jika ada rs was2 risau ttg ketuban leaking atau tak..the best way better puan pergi klnik or hsptl utk chck .. tu sebaiknya ..sblm ia memudaratkan...takut leaking ..sbb doc lebih tw kondisi puan jika puan pergi dptkn rawatan kadar segera..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

Air ketuban dia x ada warna dan bau. Cuma kadang2 warna dia ada yg mcm keruh sikit. Nak tau air ketuban ada leaking atau x, kena pegi cek doc.