buku pink

Maaf bertanya..klau nk buat buku pink mmg kena ambik appoiment dlu ke?atau trus je pergi buat?

38 Các câu trả lời

Kalau dulu dtg2 jek boleh terus buat.. Tpi skrg kena dtg klinik kerajaan kena appoitment dulu.. Nak buka buku byk di interview..

Klu kk tmpt sy, terus pergi buat, no need appointment... Tp kena preggy dh 5minggu ke atas la & jgn lbh dr 12minggu...

Pegi tnye nearest KK. Ikut tempat, ade boleh terus bukak buku. Ade setengah kene ambik appointment.

Kena call KK dlu untuk set appointment. Setengah KK ni dia set appointment ikut kawasan.

Depends tempat. Tmpt sy kena appointment.ada tmpt bole walk in. Better call dlu klinik

Saya pergi masa 5 week. Pergi awal pagi pukul 8. Sebab nak bukak buku pink tu lama

8minggu usia kandungan baru bole bukak buku pink. Sy pun belum sempt nk buat lagi.takutt

5y trước

jngn takut 😊 buka buku pink sangat penting. Lgpun dia checkup sahaja takde apa2 pun.

Brgantung dgn klinik. Sy dtg klinik nurse bg trikh temujanji utk bt buku pink

sy buat appointment dulu sbb klinik kat ruma sy mmg ramai .so nurse bg date

Nak senang better call dulu buat appointment sis.. Nurse akan bagi tarikh..