buku pink

Maaf bertanya..klau nk buat buku pink mmg kena ambik appoiment dlu ke?atau trus je pergi buat?

38 Các câu trả lời

Depend pd kk..prosuder stiap kk kekdg berbeza..ada tu kita terus buat je..ada tu need appointmnt..wallahualam..pape better sis col kk dlu sblm dtg p sne...or g je sne tnye prosuder...alang2 pegi leh setel smua nya skali...

batter col kk tu dlu sis..depent pd kk..ade yg suh buat awl..ade yg lmbt.. klu kk pat saya ni.. nk kndugan 11week bru blh buwt buku pink.. tp da ambik date appoiment siap2 la utk buwt buku pink tu nanti..😊

Klau sy pergi tu wktu preggy 7weeks, lpas doc confirmkan sy hamil trus pergi jumpa nurse lepastu kena bagi tarikh buka buku. Wktu tu juga nurse akan bagitau dokumen2 yg perlu d bwa ketika buka buka

Biasa by appoinment sbb klinik cover ikut kawasan..kalau kna hari bukan kawasan tpt tggal sis sia2 kna dtg balik..baik call dulu tanya then da dpt appointment bru dtg sbb nm buka buku ni lama jga.

Klu saya, saya call dulu nanti nurse akan iv sikit2 untuk dapatkan detail lepas tu mereka akan setkan tarikh bila kena buka buku pink dan nurse maklumkan bawa dokumen yg sepatutnya. 😊

Kena call tanya KK yang terdekat sis. Lain KK lain prosedur dye.. Tanya sekali kena bawa apa untuk buka buku Pink.. Macam tempat sya ada hari2 tertentu untuk buka sebab ikut kawasan

Sis try call KK dulu.. macam KK sy ada hari nya.. sebab mengikut kawasan.. setengah KK tu boleh walk in je.. better sis call dlu.. apa pun kena dtg awal pagi..

Terus sahaja ke klinik, bawa salinan ic suami isteri 2 keping, sijil nikah 2keping. Dan gambar passport suami isteri 2 keping sis.

bergantung pada klinik. Kalau klinik yg saya buat kena call dulu untuk buat temujanji. selalu dia akan recommend minggu ke-12 untuk buka buku

Sy haritu terus pegi je..better jgn pergi time kandungan awal sgt.tkt tu yg dia minta buat appointment..8 minggu ke atas boleh da..