berpantang makan kfc

maaf bertanya , saya sedang berpantang , saya bersalin czer masuk harini dah 21hari , saya makan kfc 3 hari lepas , and sampai harini takda rasa gatal2 pun and semua okay ja , so kira boleh makan la kan ? ke ttp salah ?? pening la , ada yang kata tak boleh sbb gatal and ada yg ckp boleh je kalau takda elergik . boleh bagi pendapat ibu2 berpengalaman tak ?

17 Các câu trả lời

nama pun dalam berpantangkan sis 😅 kalau boleh berpantanglah utk kesehatan badan kita dimasa2 akan datang tetapi sekarang berpantang org tak ikut sangat yang penting pemakanan boleh jaga kira oklah tu .masing2 caralah sis nanti terlebih komen plk.😁sekadar perkongsian sj .